088 - 374 79 34

Verstekvonnis ontvangen van de rechtbank?

Steunpunt Huisuitzetting helpt u met uw zaak

Advocaat verstekvonnis huisuitzetting

Als u niet zelf of met behulp van een gemachtigde in de Rechtbank bent geweest om u te verweren tegen de vordering van uw verhuurder en u daardoor bij verstek bent veroordeeld, kunt u dit verstek zuiveren of tegen dit verstek in verzet.

Zuiveren van verstek

Er zit vaak enige tijd tussen het niet aanwezig zijn in de Rechtbank en het uitspreken van het verstekvonnis. Mocht u in de tussentijd toch in het proces verschijnen wordt dit het zuiveren van verstek genoemd.

Mocht u hiervoor te laat zijn dan wordt het eindvonnis uitgesproken. Hiertegen kunt u echter binnen vier weken nog tegen in verzet. Dit betekent dat de zaak weer wordt heropend.

Vonnis bij voorraad uitvoerbaar?

Indien het verstekvonnis bij voorraad uitvoerbaar is verklaard zal dit meestal niet worden gestaakt. Dit betekent dat u alsnog uit het huis kan worden gezet terwijl u in verzet gaat tegen dit vonnis.

Neem daarom zo snel mogelijk contact op met onze huurrecht advocaten. De huurrecht advocaten zijn gespecialiseerd in het zuiveren van en in verzet gaan tegen het verstekvonnis. Zij kunnen u vaak goed helpen in deze vervelende situatie.

Onze specialisten zijn gevestigd door heel het land. Daardoor is er altijd een van onze specialisten bij u in de buurt om snel voor u aan de slag te gaan.

Bent u bang dat de hulp van onze advocaten te duur zal zijn omdat uw inkomen niet hoog genoeg is? Vaak is dat niet nodig en kunnen onze advocaten u alsnog helpen als er sprake is van een financieel belang boven de 500 euro.

Gratis intakegesprek

Heeft u een probleem met uw verhuurder? Of wilt u een huisuitzetting voorkomen? Bel of mail uw vraag en wij helpen u verder.

Bel: 088 – 374 79 34

Wist u dat…

cartoon44

 • U altijd een advocaat nodig heeft?
 • U meestal een toevoeging krijgt (pro deo)
 • Wij u altijd verder helpen
 • Een intake altijd gratis is?
 • Wij al meer dan 1000 mensen hebben geholpen?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op indien u een probleem heeft met de verhuurder of een uitzetting dreigt. Wij verzorgen uw juridische bijstand. Dit kan vaak op basis van pro deo.

Stel gratis uw vraag aan onze juridische intakebalie op: 088 – 374 79 34 (lokaal tarief)

  Ik ga akkoord met onze beperking van aansprakelijkheid en ons privacy statement

  *Verplichte velden. Uw bericht wordt geheel vrijblijvend doorgestuurd naar onze intakebalie. Onze juristen beoordelen uw zaak en nemen altijd contact met u op. Lees ons privacy statement

  Gratis intakegesprek

  Probleem met de verhuurder? Dreigende ontbinding huurovereenkomst? Bel of mail uw vraag en wij helpen u verder.

  Openingstijden:

  Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 18:00 uur
  Zaterdag: 09.00 tot 17:00 uur
  Zondag: 12.00 tot 16:00 uur