088 - 374 79 34

Vonnis ontvangen van de rechtbank?

Steunpunt Huisuitzetting helpt u met hoger beroep

Hoger beroep

Als u zelf of met behulp van een gemachtigde in de Rechtbank bent geweest om u te verweren tegen de vordering van uw verhuurder maar u alsnog bent veroordeeld, kunt u daartegen in hoger beroep.

Het vonnis van de Rechtbank wordt vaak uitvoerbaar bij voorraad verklaard. Dit betekent dat u al uit het huis kan worden gezet voordat het hoger beroep heeft plaatsgevonden.

Schakel met spoed een advocaat in

Neem daarom zo snel mogelijk contact op met onze huurrecht advocaten. Zij zijn gespecialiseerd in het instellen van hoger beroep en kunnen u vaak goed helpen in deze vervelende situatie.

Onze specialisten zijn gevestigd door heel het land. Daardoor is er altijd een van onze specialisten bij u in de buurt om snel voor u aan de slag te gaan.

Bent u bang dat de hulp van onze advocaten te duur zal zijn omdat uw inkomen niet hoog genoeg is? Vaak is dat niet nodig en kunnen onze advocaten u alsnog helpen als er sprake is van een financieel belang boven de 500 euro.

Gratis intakegesprek

Heeft u een probleem met uw verhuurder? Of wilt u een huisuitzetting voorkomen? Bel of mail uw vraag en wij helpen u verder.

Bel: 088 – 374 79 34

Wist u dat…

cartoon44

 • U altijd een advocaat nodig heeft?
 • U meestal een toevoeging krijgt (pro deo)
 • Wij u altijd verder helpen
 • Een intake altijd gratis is?
 • Wij al meer dan 1000 mensen hebben geholpen?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op indien u een probleem heeft met de verhuurder of een uitzetting dreigt. Wij verzorgen uw juridische bijstand. Dit kan vaak op basis van pro deo.

Stel gratis uw vraag aan onze juridische intakebalie op: 088 – 374 79 34 (lokaal tarief)

  Ik ga akkoord met onze beperking van aansprakelijkheid en ons privacy statement

  *Verplichte velden. Uw bericht wordt geheel vrijblijvend doorgestuurd naar onze intakebalie. Onze juristen beoordelen uw zaak en nemen altijd contact met u op. Lees ons privacy statement

  Gratis intakegesprek

  Probleem met de verhuurder? Dreigende ontbinding huurovereenkomst? Bel of mail uw vraag en wij helpen u verder.

  Openingstijden:

  Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 18:00 uur
  Zaterdag: 09.00 tot 17:00 uur
  Zondag: 12.00 tot 16:00 uur